top of page

CE-godkendt stålkonstruktion og CE-mærkning af stålkonstruktioner

​I henhold til fremstillingsstandarden EUROCODE 3 / EN 1090-2 samt byggereglementet BR10 har vi hos Højbjerg Smedie A/S udarbejdet et kvalitetsstyringssystem, som opfylder de gældende krav i EN ISO 3834-2. Dette blandt andet gennem vores certificering i CE-mærkning af stålkonstruktioner og i CE-godkendt stålkonstruktion. Vor system håndteres af vores interne kvalitetsafdeling, der fungerer som den overordnede kvalitetsmyndighed med direkte reference til direktionen. På baggrund af EN 1090-1 må vi fremstille konstruktioner i fremstillingskategori EXC 3.

Kvalitetssikring af projekter gennem CE-godkendt stålkonstruktion

Til hvert enkelt projekt udarbejder vi en projektbestemt kvalitetssikring, som er en kombination af beskrivelsens krav og vores interne kvalitetskrav.

 

Hvis de eksisterende instrukser ikke er tilstrækkelige, supplerer vi med instrukser, som kun er gældende for det pågældende projekt. Kvaliteten af vores projekter bliver sikret med vores godkendelse i CE-mærkning af stålkonstruktioner samt vores certificering i CE-godkendt stålkonstruktion.

 

Certificering i CE-mærkning af stålkonstruktioner

Hos Højbjerg Smedie A/S har vi opnået EU-certifikat til CE-mærkning af stålkonstruktioner vedrørende fremstillingskontrol i henhold til Europa-Parlamentets forordning 305/2011/EU af den 9. marts 2011.

 

certifikat.jpg
bottom of page